Cart0
Totaal:€0,00
Uw winkelwagen is leeg.

Wij verkopen de leesbrillen van I Need You - The Frame Company uit Duitsland, en APTICA uit Belgie:

I Need You – The Frame Company:

Dit brillenmerk uit Hamburg is in verschillende landen waaronder Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland marktleider in haar segment.
Het aanbod is gewoonweg enorm. In Nederland leveren wij naast consumenten reeds meer dan 250 winkels.

De hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de brillen, in combinatie met de zachte prijs, maken, ‘I Need You’ leesbrillen aantrekkelijk voor iedereen.
De standaard garantie op de glazen en het frame is zelfs 2 jaar! ‘I Need You’ bestaat reeds 20 jaar en is opgericht door een opticiensfamilie, die vandaag de dag nog steeds actief zijn. Kortom, ‘I Need You’ bulkt van kennis en ervaring en dat vindt met terug in de collectie!

APTICA:

Dit is een Belgisch merk van de firma MNM Optix gevestigd in Aalst. Het management komt uit het optiek vak, en heeft vandaag de dag nog altijd optiekzaken in België. APTICA heeft zelf dus alle kennis in huis om de juiste leesbrillen van topkwaliteit te ontwikkelen. Ook zijn er diversen mensen binnen APTICA die zich met de designs bezighouden, wat zorgt voor een zeer moderne uitstraling voor deze kwalitatief sterke leesbrillen.

Op leesbrilwebwinkel.be treft u de allernieuwste collecties kleurrijke, hippe en stijlvolle leesbrillen van deze 2 merken aan. Veelal worden deze inclusief trendy opberg etui geleverd.
En.. Wij verzenden uw bestelling gratis en snel, met tevens de mogelijkheid tot gratis retourneren indien gewenst!
Zo hip als de brillen van ‘I Need You’en Aptica eruit zien, ziet men leesbrillen zelden.

Leesbrillen kan men nooit genoeg bezitten. 
Onderzoek leert dat gebruikers gemiddeld 3 paar leesbrillen bezitten.
In de auto, het nachtkastje, de badkamer, de handtas, werk tas, de woonkamer en op veel meer plekken, is een leesbril voor veel mensen een onmisbaar product geworden.

Zet bij ons een gebruiksproduct om in een hippe modeaccessoire, en geniet van de positieve reacties die u vanuit uw omgeving zult ervaren, maar zeker ook van het gebruikersgenot. Van kleurrijk fashion tot strak zakelijk model, van ultramodern tot retro, u koopt nu eenvoudig online uw leesbril van I Need You en/of APTICA bij leesbrilwebwinkel.be

 

Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Loopt u vast tijdens het bestellen? Of heeft u een andere vraag? Neem hier eenvoudig contact met ons op.

Heeft u onze interactieve hulpvideo al bekeken? Wij leggen u uit hoe u producten bestelt en afrekent.

1000 tekens over
Met deze email worden automatisch gegevens zoals de door u gebruikte browser en uw besturingsysteem meegegeven. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.